Latest Posts

Presentkort massage stockholm gratis dejtingsajter

Presentkort massage stockholm gratis dejtingsajter Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Bästa presenten till den som har allt. Våra presentkort gäller i 2 år och på alla våra praktiker. Just nu söker vi massage-, hud- och fotterapeuter till tjänster som omfattar varannan helg. Utöver ordinarie tjänst finns periodvis möjligheten att arbeta extra vid.

Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. NIGHT SWIM. Vi öppnar vi upp spa efter att vi stängt för dagen och välkomnar er till ett mysigt Night Swim på Selma City Spa. Det blir kvällsbad, levande ljus. Ett presentkort från Bokadirekt är den perfekta presenten till dina medarbetare och vänner.

Med underbara behandlingar inom skönhet, hälsa, träning och.

Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat. Våra presentkort är giltiga i ett år för spa-upplevelser och produkter på alla våra behandlingar i Stockholm (förutom floating) vill du ge bort ett presentkort i. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan.

Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail