Latest Posts

Svenskamatörporr zen göteborg

Svenskamatörporr zen göteborg Göteborg Zen Center håller formell, zenbhuddistisk meditation fyra gånger i veckan. En dag i månaden är det zazenkai (heldagsmeditation) och en kväll i  Saknas: svenskamatörporr. som praktiserar buddhism genom zazen, eller sittande (za) meditation (zen), men även genom mindfulness vid måltider m.m. Vi finns i Majorna i Göteborg och  Saknas: svenskamatörporr. Välkommen! Göteborg Zen Center är ett zenbuddhistiskt stadstempel i centrala Göteborg. Hit kan de som vill komma och praktisera zenbuddhistisk meditation  Saknas: svenskamatörporr.

som praktiserar buddhism genom zazen, eller sittande (za) meditation (zen), men även genom mindfulness vid måltider m.m. Vi finns i Majorna i Göteborg och  Saknas: svenskamatörporr. Välkommen! Göteborg Zen Center är ett zenbuddhistiskt stadstempel i centrala Göteborg. Hit kan de som vill komma och praktisera zenbuddhistisk meditation  Saknas: svenskamatörporr.

Göteborg Zen Center håller formell, zenbhuddistisk meditation fyra gånger i veckan. En dag i månaden är det zazenkai (heldagsmeditation) och en kväll i  Saknas: svenskamatörporr.

Göteborg Zen Center

som praktiserar buddhism genom zazen, eller sittande (za) meditation (zen), men även genom mindfulness vid måltider m.m. Vi finns i Majorna i Göteborg och  Saknas: svenskamatörporr. Välkommen! Göteborg Zen Center är ett zenbuddhistiskt stadstempel i centrala Göteborg.

Hit kan de som vill komma och praktisera zenbuddhistisk meditation  Saknas: svenskamatörporr. Göteborg Zen Center håller formell, zenbhuddistisk meditation fyra gånger i veckan. En dag i månaden är det zazenkai (heldagsmeditation) och en kväll i  Saknas: svenskamatörporr.

Vårens introduktioner

Svenskamatörporr zen göteborg Våra lärare heter Kanja Odland-roshi och Sante Poromaa-roshi. Introduktion Under vår- och höstterminen håller vi kostnadsfria introduktioner i zenbuddhism i våra lokaler på Dahlströmsgatan 16, vid spårvagnshållplats Fjällgatan i Majorna. Detta är dock väldigt svårt utan att ha ett center att gå till. Enklast är att gå halvvägs uppför backen på Dahlströmsgatan, d.

Introduktionen ges en söndag, kl I Göteborg får vi besök av lärarna med jämna mellanrum.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail